banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Konya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti

Konya'da meydana gelen kazada kontrolden çıkan kamyon şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. 

27 Eylul 2024
Konya'da  meydana  gelen trafik  kazasında 1 kişi  hayatını kaybetti

Konya'nın Beyşehir Caddesi Akyokuş mevkiinde meydana gelen feci kazada bir kamyon sürücüsü yaşamını yitirdi. Kaza, saat 18.15 sıralarında Beyşehir'den şehir merkezine seyir halinde olan Murat Öksüz yönetimindeki 42 AUR 049 plakalı Mercedes marka kamyonun yokuş aşağı inerken kontrolden çıkmasıyla gerçekleşti. Kamyon, virajı alamayarak yoldan çıktı ve ağaçlık alanı aşarak şarampolden aşağıya düştü.

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazanın yaşandığı noktada kamyon sürücüsü Murat Öksüz'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulundu.

Cenaze Adli Tıp Kurumu'na Kaldırıldı

Kazanın ardından, hayatını kaybeden sürücünün cenazesi Konya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.