banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Konya Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin merakla beklenen eğitim desteğinde başvurular başladı. İşte Konya Büyükşehir ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim desteği başvuru şartları ve ayrıntılar. 

23 Eylul 2024
Konya Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

 

2024 Konya Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği başvuruları ne zaman? sorusu cevabını buldu, başvurular başladı.

KONYA BÜYÜKŞEHİR EĞİTİM DESTEĞİ ŞARTLARI NELER?

Eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrencilerde aranan başvuru şartları şunlar;

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı örgün eğitim veren ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime devam eden öğrenci olmak, Konya il sınırları içinde ikamet etmek,

İl dışında okuyan öğrenciler için; Aileleri Konya il sınırları içinde ikamet eden ve LGS sınavına göre Türkiye genelinde %0,1 dilimde olmak, Eğitim Destek Kategorileri içinde olmak.

2024 - 2025 KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEĞİ KİMLERE VERİLECEK?

İlkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören;

Öksüz (annesi vefat etmiş) veya Yetim (babası vefat etmiş) olan öğrenciler, Şehit veya Gazi çocuğu olan öğrenciler, Hafif düzeyde ÖGV raporu ( %40 ve üzeri engel durumu ) olan öğrenciler,

Anne babası mahkeme kararıyla ayrılmış (boşanmış) ihtiyaç sahibi olan öğrenciler, Liseye Geçiş Sınavı'nda Türkiye geneli %0,1 dilimde olan öğrenciler eğitim desteğinden yararlanabilecek.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURU FORMU

Konya Büyükşehir’in ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine vereceği eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını aşağıdaki link üzerinden yapabilecek.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURS BAŞVURU FORMU VE AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.