banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Konya’da çalılıkların arasında ceset bulundu,

Konya’da çalılıklar arasında bulunan ceset polisi harekete geçirdi. İncelemelerin ardından Ayhan Çelik’in cesedi otopsi için morga kaldırıldı. 

21 Eylul 2024
Konya’da çalılıkların arasında ceset bulundu,

Konya’nın Kulu ilçesinde bir apartmanın önünde bulunan çalılıkların arasında erkek cesedi bulundu. Hayatını kaybeden kişinin Ayhan Çelik olduğu belirlendi. Çelik’in kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİDE BELLİ OLACAK

Olay, Kulu-Ankara kara yolu Karşıyaka Mahallesi'nde yaşandı.

İddiaya göre; bir apartmanın önündeki çalıklarda hareketsiz yatan birisinin olduğunu gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin yaptığı kontrolde cansız bedeni bulunan kişinin Ayhan Çelik olduğu tespit edildi.

İncelemelerin ardından Çelik’in cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Ayhan Çelik’in kesin ölüm sebebi otopsinin ardından netlik kazanacak.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.