banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

4 YIL ÖNCE KONYADA ÇALINAN MOTORSİKLET SEYDİŞEHİRDE BULUNARAK SAHİBİNE TESLİM EDİLİ.

4 YIL ÖNCE KONYADA ÇALINAN MOTORSİKLET SEYDİŞEHİRDE BULUNARAK SAHİBİNE TESLİM EDİLİ. 

16 Eylul 2024
4 YIL  ÖNCE  KONYADA  ÇALINAN  MOTORSİKLET  SEYDİŞEHİRDE  BULUNARAK SAHİBİNE  TESLİM EDİLİ.

Konya’da 4 yıl önce çalınan motosiklet, Seydişehir ilçesinde polisin uygulaması sırasında yapılan incelemelerde bulundu. Yabancı uyruklu zanlı gözaltına alındı.

İddiaya göre; 4 yıl önce Konya merkezde Mustafa Tombul'a ait motosiklet çalındı.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uygulama yaptıkları sırada yabancı uyruklu bir kişinin kullandığı motosikleti durdurarak inceleme yaptı. Yapılan incelemede motosikletin çalınan motosiklet olduğu tespit edilerek sürücü gözaltına alındı.

konyada-4-yil-once-calinan-motosiklet-bulundu.jpg

Seydişehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen yabancı uyruklu şüpheli, işlemleri yapılmak üzere polis merkezine götürülürken motosiklet ise sahibi Mustafa Tombul'a teslim edildi.

4 yıl aradan sonra motosikletine kavuşan Mustafa Tombul, polis ekiplerine teşekkür ederek, "4 senedir kayıp olan motosikletimiz sonunda bulundu. Bugün de bize teslim edildi. Tüm polislerimize minnettarız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.