banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Başkan Altay’ın oğlu Ali Necati hayatını Aydan Meram ile birleştirdi

 

16 Eylul 2024
Başkan Altay’ın oğlu Ali Necati hayatını Aydan Meram ile birleştirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Ayşe Altay’ın oğlu Ali Necati, hayatını Elif ve Ahmet Meram kızı Aydan ile birleştirdi. Düğüne siyaset, iş, sanat ve spor dünyasının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Konya’da siyaset, iş, sanat ve spor dünyası Ali Necati Altay ve Aydan Meram’ın düğününde buluştu.
BAŞKAN ALTAY’IN OĞLU ALİ NECATİ HAYATINI AYDAN MERAM İLE BİRLEŞTİRDİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Ayşe Altay’ın oğlu Ali Necati, Elif ve Ahmet Meram kızı Aydan ile dünya evine girdi.
Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen düğün töreni siyaset, iş, sanat ve spor dünyası buluşturdu.
Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çift, bir ömür mutluluğa birlikte ‘evet’ dedi.
Genç çiftin nikah şahitliğini ise; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce, Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel, Anayasa Mahkemesi Üyesi Metin Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel,
AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz, Mustafa Şen, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Önceki Dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Önceki Dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı, Esad Ağaçayaklar, Ayşegül Meram, Ali Çınar ve Lübnan Dannieh Belediyeler Birliği Başkanı Muhammed Sadieh yaptı.
Çiftin nikahını kıyan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bir aile için çocukların mürüvvetini görmenin, onların mutluluğuna şahit olmanın en büyük hamd ve şükür vesilesi olduğunu ifade ederek, “Mutluluklar paylaştıkça çoğalır ve artar, bugün her biriniz burada bulunarak bizim mutluluğumuza şahitlik ettiniz, ortak oldunuz ve mutluluğumuzun artmasına vesile oldunuz. Allah sizlerden razı olsun” dedi.
Başkan Altay, bugüne kadar yüzlerce nikah kıydığını ama kendi evladının nikahını kıyarak farklı duygular yaşadığını belirterek, katılan herkese teşekkür etti.
Düğün merasimine; Konya Valisi Vahdettin Özkan ve valiler, Bakan Yardımcıları, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Milletvekilleri, Genel Müdürler, yurt içinden ve yurtdışından belediye başkanları, emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri temsilcileri, rektörler, sendika başkanları, aile büyükleri, siyasi partilerin temsilcileri, Meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.