banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

ASIM CENGİZ HUZUREVİ’NİN BAKANLIĞA DEVRİ TAMAMLANDI

 

14 Eylul 2024
ASIM CENGİZ HUZUREVİ’NİN BAKANLIĞA DEVRİ TAMAMLANDI

Seydişehir Belediyesi ve Cengiz Holding işbirliğiyle tamamlanan Asım Cengiz Huzurevi binasının tahsisi  Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yapıldı.  

Devir işleminin gerçekleştiğini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Anabağlar Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde mülkiyeti Seydişehir Belediyesi’ne ait taşınmaz üzerine Cengiz Ailesi tarafından 5 bin 493 m² kapalı alan üzerine inşa edilen Asım Cengiz Huzurevinin  Bakanlığa  devir işlemlerinin tamamlandığını belirtti.

Başkan Ustaoğlu, “Huzurevimiz, Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesinde İl Müdürlüğümüzün belirleyeceği iş ve işleyişle yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak . Huzurevinin hizmete açılmasıyla birlikte şehrimizin bir ihtiyacı daha giderilmiş olacak. Huzurevinin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Cengiz Ailesi başta olmak üzere hayırsever işadamımız Ekrem Cengiz ve Şaban Cengiz’ e teşekkür ediyorum. Asım Cengiz Huzurevimiz, Seydişehir’imize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.