banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR M.Y.O. MÜDÜRÜ DOÇ.DR.FATİH AYDIN’DAN KONYA SANAYİİNDE İŞBİRLİĞİ ZİYARETLERİ

 

14 Eylul 2024
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR M.Y.O. MÜDÜRÜ DOÇ.DR.FATİH AYDIN’DAN KONYA SANAYİİNDE İŞBİRLİĞİ ZİYARETLERİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Fatih AYDIN, Konya’da Üniversite sanayii işbirliği kapsamında, bir çok firmaya teknik ve sosyal işbirliği çerçevesinde bir dizi ziyarette bulunmuştur.

Bu kapsamda ; Solimpeks Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş., Şura Plastik San. Tic. Ltd. Şti.ve Tümosan Yetkili Servisi Sabır Traktör ve Yedek Parça San. Tic. Ltd. Şti. yetkileri ile yapılan görüşmeler ile teknik ve sosyal iş birliği kapsamında uzlaşı sağlanmıştır. Bu firmalar tarafından Seydişehir Meslek Yüksekokuluna teknik destekler ve hibeler sağlanmıştır.

Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Fatih AYDIN; teknik destek ve hibeleri için bu firmalara teşekkür ederek,sanayi üniversite işbirliği için ziyaretlerinin süreceğini belirtmiştir.

Tümosan Yetkili Servisi Sabır Traktör ve Yedek Parça San. Tic. Ltd.

Şura Plastik San. Tic. Ltd. Şti.

Solimpeks Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.