banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Seydişehir'de, 12 Eylül şehitleri ve Alparslan Türkeş için bir Mevlid-i Şerif okutuldu

 

13 Eylul 2024
Seydişehir'de, 12 Eylül şehitleri ve Alparslan Türkeş için bir Mevlid-i Şerif okutuldu

Seydişehir Seyyidharun Veli  Camisinde  Seydişehir Ülkü Ocakları  Başkanlığı tarafından organize  edilen  propramda Başta Merhum Lider Alparslan Türkeş olmak üzere tüm ülkücü şehitlerin ruhuna ithaf edilen Mevlidi Şerif okundu  yapılan duaların ardından çıkışta  yapılan  ikramlarla  program sona erdi.

Seydişehir Ülkü Ocakları İlçe Başkanından  yapılan  açıklamada "Türk milliyetçiliği davasının Başbuğumuz Alparslan Türkeş önderliğinde yıkılmaz bir kalesi haline gelen Milliyetçi-Ülkücü Hareket, 12 Eylül 1980'de ABD menşeli Türk düşmanları tarafından kirli ve alçak kumpaslar ile zulüm ve işkencelere maruz bırakılmıştır. Milliyetçi Ülkücü Hareket'in onurlu ve şerefli imajını toplum nezdinde sıfıra indirmek için çeşitli karalama kampanyaları ortaya atılmış basın yoluyla milliyetçi ülkücü harekete çeşitli iftiralar atılmıştır. Türk Milliyetçilerine yağlı urganlar, idamlar ve işkenceler reva görülmüştür.

Dava büyüklerimiz bu zulümlerle şehadet şerbetini içmiştir. Canlarını Aziz ve Necip Türk Milletinin varlığına armağan eden Ali Bülent Orkan, Selçuk Duracık, Halil Esendağ, Cevdet Karakaş, Mustafa Pehlivanoğlu, İsmet Şahin, Fikri Arıkan, Cengiz Baktemur ve Ahmet Kerse Ülkümüzün Kahraman Yiğitleri Milliyetçi Ülkücü Hareketin kararlıkla taşıdığı kutlu Ülkü Sancağıdır. Bu şerefli Sancak Türk Gençliğinin Azmi ve Kararlığı ile nesiller boyunca dalgalanacak ve Türk Milletini Liderimiz Devlet Bahçeli'nin öngördüğü Lider Ülke Türkiye hedefine ulaştıracaktır.

Seydişehir Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı olarak Unutmak tükenmektir' şiarıyla bugüne kadar ebediyete irtihal etmiş ülkü erlerini rahmet minnet ve özlemle anıyoruz kutlu ruhları şad Mekanları cennet olsun..

Tükenmesin Umutlar, Yetişiyor Bozkurtlar! Ne Mutlu Türk'üm Diyene"

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.