banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

4. kez yapılacak Konya Maratonu Kayıtlar başladı

 

12 Eylul 2024
4. kez yapılacak Konya Maratonu  Kayıtlar başladı

 

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Mayıs 2025'te düzenlenecek olan 4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu için kayıt süreci başladı. Maraton, profesyonel ve amatör koşucuları Konya'nın tarihi ve doğal güzellikleri arasında buluşturacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Uluslararası Konya Yarı Maratonu'nun kayıtlarının başladığını duyurdu. Başkan Altay, Konya’yı spor ve sağlıklı yaşamın merkezi haline getirme hedefleri doğrultusunda bu tür organizasyonlara büyük önem verdiklerini vurguladı.

Altay, “Sporun ve dostluğun buluştuğu bu önemli organizasyonda hem profesyonel koşucular hem de amatör sporcular parkurda ter dökecek. Konya’nın tarihi ve doğal güzellikleri arasında gerçekleşecek maraton, 18 Mayıs 2025’te koşulacak” dedi.

Gelirler Sosyal Sorumluluk Projelerine Aktarılacak

Başkan Altay, her yıl olduğu gibi bu yıl da maratondan elde edilecek gelirlerin Selçuklu Otizimli Bireyler Vakfı (SOBE), Meram Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi (DOSD) ve Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’ne aktarılacağını belirtti. Bu sosyal sorumluluk projeleriyle, etkinliğin yalnızca bir spor organizasyonu olmadığını, aynı zamanda topluma fayda sağlayan bir girişim olduğunu ifade etti.

Kayıtlar "konyayarimaraton.com" Adresinde

"Hareketin merkezinde ol" sloganıyla düzenlenen 4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu, 21 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirilecek. Her yaştan ve seviyeden katılımcıya açık olan bu büyük organizasyona dair ayrıntılı bilgilere ve kayıt formuna “konyayarimaraton.com” adresinden ulaşılabiliyor.

2024 yılında üçüncüsü düzenlenen maratona, 31 farklı ülkeden binlerce sporcu katılarak unutulmaz bir deneyim yaşamıştı. Bu yıl da benzer bir coşkunun yaşanması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.