banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Gram altında uzman beklentileri: İşte altında alım fırsatı olan rakam

 

11 Eylul 2024
Gram altında uzman beklentileri: İşte altında alım fırsatı olan rakam

Yatırımcı için güvenli liman altında son beklentiler ve tahminler. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş eylül ayında altın yatırımcısının yapması gerekenleri ve beklentilerini sıraladı. Memiş altın için alın fırsatı olan rakamı da açıkladı.

Ağır bir ekonomik krizden geçen ülkemizde güvenli liman altında son durumu Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş aktardı. Önemli uyarılarda bulunan Memiş, eylül ayında altın yatırımcısının yapması gerekenleri de sıraladı. İşte İslam Memiş’in altın piyasasındaki beklentileri ve tahminleri.

Altın için 2 bin 800 TL’nin altının alım fırsatı olduğunu belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının onsundaki hareketlerin de dikkatle takip edilmesi gerektiğini ifade etti. Yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini söyleyen Memiş, altında bu hafta tepki alımları gelebileceğini belirtti. Bu hafta altının ‘ons’nun 2 bin 470- 2 bin 530 dolar aralığında dalgalanacağını beklediğini ifade eden Memiş, 2 bin 420 dolar destek seviyesi beklentisinin de geçerliliğini koruduğunu aktardı. Altında direnci ise 2 bin 530 dolar olarak yeniledi.

İSLAM MEMİŞ'İN  ALIM FIRSATI DEDİĞİ RAKAM

Altın yatırımcısının ‘ons’ iyi takip etmesi gerektiğini dile getiren Memiş, ‘ons’un gittiği yere gram altının da gideceğini vurguladı. Gram altınla ilgili gerçekliğini ise 2 bin 780-2 bin 530 lira aralığında açıkladı. İslam Memiş alım aralığını ise 2 bin 750-2 bin 800 lira olarak aktardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.