banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

MSB acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü’nün rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldığını; Kökcü'nün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı. 

10 Eylul 2024
MSB acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu!

Bakanlık yaptığı açıklamada; Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü’nün şehit olduğunu açıkladı. Kökcü'nün rahatsızlığının ardından hastaneye kaldırıldığı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Bakanlığın açıklaması şu şekilde;

“57’nci Topçu Tugayı Hacılarkırı K. Yrd.lığında / Menemen görevli kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü, 10 Eylül tarihinde, rahatsızlanması sebebiyle derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz”

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de Bakanlığın sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Kahraman silah arkadaşımız, 10 Eylül'de şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı dilerim."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.