banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

BAŞARMAK GÜNEŞLE BAŞLAMAKTIR

 

10 Eylul 2024
BAŞARMAK GÜNEŞLE BAŞLAMAKTIR

Güneş Özel Öğretim Kursu kurucu müdürü İsmail SAYLAM yeni dönem ile ilgili açıklamalarda bulundu: 2024-25 eğitim öğretim yılı ülke genelinde olduğu gibi ilçemiz Seydişehir’de de büyük bir heyecanla karşılandı. Yeni dönem veli öğretmen ve öğrencilerimiz için yeni bir başlangıç ve aynı zamanda yeni başarılar demektir. Başlamanın her yaşta ve koşulda dirençte kalmak olduğunu düşünüyorum. Gençlerimiz uzun ve etkili bir yolculuktalar,içinde bulundukları yıl bir sonraki yıldan daha az önemli değildir.

Eğitim sistematiğimizde daima aktif kalıp her sınıfı birikimli götürmekte fayda vardır. Güneş Özel Öğretim Kurumları olarak kademe değişse de Misyonumuz adaylarımızı hayata ve girecekleri sınava hazırlamaktır. Değişen şartlara anında adapte olmamız, yeni nesil soru anlayışımız, uzman rehberlik yöntemlerimizle yıllardır sizin yanınızdayız, İddiasında bulunduğumuz Seydişehir’in ‘Eğitim Güneşi ‘olmaya uzun yıllar da devam edeceğiz.

Hedefinden sapmadan yürüyen öğrencilerimizi, yine bu anlayışa sahip alanında uzman öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Okul-veli-öğrenci üçgenini sağlam bir şekilde kurmaya devam edeceğiz.Amacımız velilerimizin ihtiyaç duyduğu her an kurum idaresi ve öğretmenlerimize ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, örnek bir kurum olmaktır. Yine bu yılda dinamik kadromuzla ilçemize hizmet vereceğiz.

Tüm öğretmenlere, öğrencilere, ailelerine ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyor; 2024-25 eğitim öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni edip sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.