banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Özgüven Sistem Kolejinden LGS Şampiyonlarına Ödül Töreni

 

05 Eylul 2024
Özgüven Sistem Kolejinden LGS Şampiyonlarına Ödül Töreni

İlçemizde faaliyet gösteren Özgüven Sistem Koleji, LGS sınavı sonuçlarına göre nitelikli okullara yerleşme başarısı gösteren öğrencileri için özel bir ödül töreni düzenledi. Törende, sınavda üstün başarı gösteren öğrencilere plaket takdim edildi.

Özgüven Sistem Kolejinin konferans salonunda gerçekleşen törene, Seydişehir Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi gibi önemli isimler katıldı. Protokolde yer alan bu isimler, törende gençlerin eğitimde gösterdiği başarılardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Seydişehir Belediye Başkanı yaptığı konuşmada, öğrencilerin bu başarılarıyla ilçenin eğitim düzeyini daha da ileri taşıdığını vurgularken, Cumhuriyet Başsavcısı ve diğer protokol üyeleri de öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, başarıların devamını diledi.

Bu yıl Özgüven Sistem Koleji öğrencilerinin %61’i, Türkiye'nin seçkin nitelikli okullarına yerleşme başarısı gösterdi. Öğrencilere plaketleri, belediye başkanı ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Katılımcılar, gençlerin bu başarılarıyla hem okulu hem de Seydişehir’i gururlandırdıklarını ifade ettiler.

Öğrencilerin yanı sıra, başarılarının arkasındaki destekçiler olan öğretmenler ve velilere de teşekkür edildi. Tören, plaket takdimleri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Özgüven Sistem Koleji, başarılarıyla adından söz ettirirken, öğrencilerini akademik ve kişisel gelişimlerinde en üst düzeye çıkarmak için çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.