banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

MHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI KOCABAŞ’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI:

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI KADİR KOCABAŞ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI. 

30 Ağustos 2024
MHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI KOCABAŞ’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI:

30 Ağustos Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 102’nci yılını kutlamanın şeref ve onurunu yaşamaktayız. Tarihi zaferlerle dolu şanlı Türk milletimizin azim ve kararlılıkla bir olduğu, tüm imkansızlıklara rağmen kadınıyla erkeğiyle yaşlısıyla genciyle topyekün bir olup imanla yoğrulmuş aziz Türk milletinin kahraman evlatlarının destansı mücadelesinin sonucudur. Milli bayramlarımız yarınlara yürüyüşümüzün  ilham kaynağı olmuştur.

Malazgirt Meydan Savaşı ile Anadolu’ya gelen aziz milletimiz 30 Ağustos zaferiyle hiç bir yere gitmeyeceğini ve Anadolu’ya yerleşmenin perçinledigini kanıtlamıştır.  Bu zaferle aziz milletimiz son sözünü söylemiş,  Anadolu ilelebet bir Türk yurdu olarak tescil edilmiştir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği bu  anlamlı zaferin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet anıyorum.

MHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI

KADİR KOCABAŞ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.