banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

İstanbul'da metrobüs kazası! 1 kişi hayatını kaybetti, 35 yaralı var

üçükçekmece Sefaköy'de 2 metrobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirirken 35 kişi de yaralandı. Metrobüs yolunda iki yönde de seferler aksadı 

29 Ağustos 2024
İstanbul'da metrobüs kazası! 1 kişi hayatını kaybetti, 35 yaralı var

.

İstanbulda'da Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüs, Sefaköy mevkiinde kontrolden çıkarak karşı yönden gelen metrobüse yandan çarptı. Metrobüs daha sonra savrularak bariyerlere vurdu.

2 KİŞİ METROBÜSÜN ALTINDA KALDI

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, metrobüsün altında kalan iki kişiyi çıkardı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 35 kişi de yaralandı.

YÜRÜYEREK DURAKLARA ULAŞMAYA ÇALIŞTILAR

Kazadan yara almadan kurtulan yolcular, metrobüs yolunda yürüyerek duraklara ulaşmaya çalıştı. Metrobüs yolunda iki yönde de seferler yapılamazken, uzun araç kuyruğu ve yolcu yoğunluğu oluştu.

banner201

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.