banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Adana'da su kuyusuna inen 2 kişi hayatını kaybetti

 

27 Ağustos 2024
Adana'da su kuyusuna inen 2 kişi hayatını kaybetti

Adana'nın Feke ilçesinde su kuyusuna giren komşusu Bilal Arkın'dan haber alamayan Eyüp Bircan, kuyuya indi. Kuyudan kimse çıkmayınca durum jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, kuyudan Arkın ve Bircan'ın cansız bedenini çıkardı.
Adana'nın Feke ilçesinde su kuyusuna inen 2 kişi yaşamını yitirdi.

Şahmuratlı Mahallesi Çokça mevkisinde 60 yaşındaki Bilal Arkın, henüz bilinmeyen nedenle su kuyusuna indi. Arkın'dan haber alamayan 60 yaşındaki komşusu Eyüp Bircan da kuyuya indi.

Kuyudan kimse çıkmayınca çevredekiler durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekipler, uzun uğraşlar sonucu kuyudan 2 kişinin cansız bedenini çıkardı. Cesetler, incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.