banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Bu Marka Konya'da İçecek dahil 20 liraya tost menüsü sunuyor.

 

23 Ağustos 2024
Bu  Marka  Konya'da  İçecek dahil 20 liraya tost  menüsü sunuyor.

Konya'da farklı sektörlerde hizmet veren iş insanı Ekrem Coşkun, kendi markasıyla kurduğu 'Ekrem Coşkun Döner'in ardından 'Ekrem Coşkun Etlekmek' markasıyla da Türkiye'de ses getirmişti. Uygun fiyata kaliteli hizmet anlayışıyla şubeleşmeyi hızla sürdüren Ekrem Coşkun işletmeleri, şimdi de tost sektörüne adım attı.

İlk şubesi Konya'da Yapıcı İş Merkezi'nde hizmete açılırken, yanında içecek ikramıyla tostların 20 lira ile 50 lira arasında satılması dikkat çekti.

‘TOSTU MİLLİ BİR ÜRÜN OLARAK GÖRÜYORUZ’

Vatandaşlara katkı sağlamak için çıktıkları yolda tost markasını da kurduklarını belirten Ekrem Coşkun İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, “Ekrem Coşkun Tost’un ilk şubesi Maliye karşısında Yapıcı İş Merkezi’nde açıldı. Tost projesi, ülke şartlarının ekonomik şartların gerekliliğinden dolayı ortaya çıkan bir projeydi. Uzun zamandır düşünüyorduk.

Ülkede ekonomik olarak insanların karnını doyurabilmesi için içecekle beraber 25 ile 50 TL bandında bir ürüne ihtiyaç vardı. Ekonomik şartlar kötüleşmeden önce 25 TL bandında tavukla ya da çiğköfteyle bir konsept ürün oluşturabiliyordu. Ama ekonomik koşullardan sonra artık içecekler beraber bırakın 25 TL’yi, 50 TL bandında bir ürün kalmadı. Biz tostu ülkemiz için milli bir ürün olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

KONYA’DAN BAŞLADI, TÜRKİYE’YE YAYILACAK

Tost markasının ilk şubesinin Konya’da açıldığını ve Türkiye’ye yaymayı hedeflediklerini dile getiren Ekrem Coşkun, “Konya’dan yola çıkarak ülke genelinde yaymayı hedefliyoruz. Önceden et dönerde yaptığımız gibi burada da ekibimizle beraber büyümenin araştırmasını yaptık. Sürüm yaptığımız zaman hedefimize ulaşırız ki bunu etli ekmekte, dönerde başardık. Tabir yerindeyse asgari ücretle çalışan ailenin okula giden bir evladı için 25 TL bandında vereceği bir harçlıkla bir ürün konsepti oluşturmaya çalıştık ve ilk şubeyi açtık.” dedi.

‘BİRİNCİ SINIF MALZEMEDEN ÜRETİYORUZ’

Malzeme kalitesi mutlaka olacak ama en büyük sermayemiz markamıza olan güven. 5 liraya et dönere 2018 yılında girdiğimizde ülke üzerimize geldi ama Allah’a şükür yüzümüzün akıyla çıktık. Burada da yiyebilecekleri en iyi kaşarı yiyorlar. Eritme, iade ürün değil, birinci sınıf kaşar kullanıyoruz. Sucuğumuz da keza Konet’in yaptığı birinci sınıf sucuk. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Margarin, bitkisel yağ kullanmıyoruz, tereyağı kullanıyoruz. Burada işin özeti şu, zor durumda olan ülkemize bir alan açabilmek istiyoruz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.