banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Kurumuş ağaç kütüğünde şaşırtan keşif: Doğanın içinden 500 bin TL çıktı

Kastamonu-Çankırı arasında yer alan Ilgaz Dağı'nda bir doğa sever, kurumuş bir ağaç kütüğünü açarak şaşırtıcı bir keşif yaptı. Kütüğün iç kısmında karşılaştığı manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşandı. 

18 Ağustos 2024
Kurumuş ağaç kütüğünde şaşırtan keşif: Doğanın içinden 500 bin TL çıktı

Kastamonu'nun Ilgaz Dağı'nda arıcılığın yaygın olduğu bölgelerde, zaman zaman kovanlardan kaçan arılar ilginç yerlerde yuva yapabiliyor. Bu defa, devrilmiş bir ağacı bal kovanına dönüştüren arılar, kütüğün içini tamamen balla doldurdu.

 

KÜTÜĞÜ TAMAMEN DOLDURMUŞLAR

Arılan bal ile doldurduğu kütüğü bulan vatandaş, o anları kayda alarak sosyal medyadan paylaştı. Kütüğü eliyle açan kişi, o anlarda "İnanılmaz. Şunun güzelliğine bakın. Kütüğü tamamen doldurmuşlar" diyerek şaşkınlığını ifade etti.

 

"500 BİN TL VAR ORADA"

Görüntünün altına "Bal budur diğer yediklerimiz şeker su", "Hepsini almayın, arılara da kalsın", "Bunlar doğal şifa deposu", "500 bin TL var orada" şeklinde yorumlar yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.