banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Gram altında iki kritik rakam var! İslam Memiş uyardı "Buraları görmeden adım atmayın"

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve borsa için kritik dediği rakamları verip yatırımcıları uyardı. Memiş, bu hafta sonundaki olası risklere de değindi ve beklentilerini açıkladı. 

10 Ağustos 2024
Gram altında iki kritik rakam var! İslam Memiş uyardı "Buraları görmeden adım atmayın"

Finans analisti İslam Memiş, gram altında yatırım adımı için iki rakam verdi. Memiş, hafta sonu olası jeopolitik gelişmelere göre de tehlikelere dikkat çekti.  

Memiş, "Borsa İstanbul 10 bin 78 puanda. 0.50'lik değer artışı var. 10 bin üzerine tutunma çabasını sürdürüyor. 10 bin 200 üzerinde tutunacak mı, bunu yakından izleyeceğiz. Aşağıda 9700'le ilgili beklentimiz var. Hafta sonuna giriyoruz. Gözlerimiz Orta Doğu'da. 10 bin üzerinde tamamlarsak, İran'dan misilleme gelirse, negatif açılış güçlü. Misilleme olmazsa 10 bin 200 direncini takip edeceğiz.

Dolar kurunda yukarı yönlü hareketler devam ediyor. Yıl sonuyla alakalı değişiklik yok. Trend yukarı. Çöküşlerin artçı şokları piyasalarda etkisini sürdürüyor. Fed ara bir toplantı yapıp faiz indirir mi diye bir soru işareti var. Bunlar bekleniyor." dedi.  

İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarına ilişkin tahminlerini ise şöyle aktardı...  

İslam Memiş, "Ons altın 2413 dolarda. Burada 2380 - 2480 aralığını takip etmeyi sürdüreceğiz.

Düşüş ya da yükseliş için bu bant aralıklarının kırılması lazım.

Şu anda bir risk görünmüyor.  

2320 dolarla ilgili risk oluşursa bunu sizinle paylaşırım.

2420 dolar kırılamıyor. Dar bant aralığında sıkışıklığı görmeye devam ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.