banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Beyşehirde jandarma ekipleri bir eve yaptıkları baskında çok sayıda silah ve silah parçası ele geçirildi

Konya’nın Beyşehir İlçesinde jandarma ekipleri bir eve yaptıkları baskında çok sayıda silah ve silah parçası ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin işlemleri devam ediyor. 

07 Ağustos 2024
Beyşehirde jandarma ekipleri bir eve yaptıkları baskında çok sayıda silah ve silah parçası ele geçirildi

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beyşehir ilçesinde suç işlenmesini önlemek amacıyla yürüttükleri çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

Alınan bilgiler doğrultusunda, şüpheli M.S'nin ikamet ettiği adrese yapılan baskında, 106 adet tüfek namlusu, 67 adet tüfek parçası, 7 adet markasız ve seri numarasız otomatik av tüfeği ve 1046 adet kurusıkı tabanca namlusu ele geçirildi.

Ele geçirilen tüm materyallere el konulurken, olayla ilgili adli süreç başlatıldı. Şüpheli M.S. hakkındaki işlemler sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.