banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Su faturaları isyan ettirdi: Elektrik ve Doğal gaz faturalarını katladı!

Son dönemin en yüksek su faturalarıyla karşı karşıya. Mayıs ayında yapılan zamlar ve sonrasında gelen su faturaları elektrik ve doğalgaz faturalarını geçti. 

07 Ağustos 2024
Su faturaları isyan ettirdi:  Elektrik  ve Doğal gaz faturalarını katladı!

Son aylarda artan su faturaları vatandaşları isyan ettirdi. Kamuoyunda büyük tepkilere neden olan su faturaları, adeta doğalgaz ve elektrik faturalarını geçti.

DOĞAL GAZ FATURALARINI KATBEKAT GEÇTİ

Sosyal medyada paylaşılan faturalarda su ve doğalgaz kullanım miktarlarının aynı olmasına rağmen, su faturalarının doğalgaz faturalarını 5'e katladığı görüldü. Paylaşılan faturalarda, 28 metreküp doğalgaz kullanımına 176 TL ödeme çıkarılırken, aynı miktarda su için 1043 TL'lik bir fatura kesildi. 45 metreküp doğalgaz için 285 TL, 32 metreküp su için ise 1.263 TL'lik fatura düzenlendi. Bazı faturaların ise 2000 TL'yi geçtiği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.