banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

ÇAL TEPESİ ARITMA TESİSİNDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Çal Tepesi Arıtma Tesisi inşaatında çalışmaların son sürat devam ettiğini söyledi. 

07 Ağustos 2024
ÇAL TEPESİ ARITMA TESİSİNDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan ve kaba inşaatında sona gelinen Çal Tepesi arıtma tesisinde makinelerin haftaya getirilerek montajına başlanılacağını ifade eden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, su yumuşatma tesisi en kısa sürede faaliyete geçerek halkımızın kireçten arındırılmış bir şekilde daha sağlıklı suya kavuşmasını sağlayacağız dedi.

22.2 Milyon Liraya mal olacak arıtma tesisinin faaliyete geçmesi ile 5 mahallede yaşanan sertlik ve kireçlenme sorununun ortadan kalkacağının altını çizen İlçe Başkanı Atalay, Seydişehir’imizin tamamı Kuğulu Park standardında kaliteli bir suya kavuşacaktır. Seydişehir’in yararına olan her türlü projenin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Çal Tepesi arıtma tesisinin şehrimize kazandırılmasında emekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve KOSKİ Genel Müdürümüz Ahmet Demir’e halkımız adına teşekkür ediyorum dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.