banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

İLLERARASI ZAFER BAYRAMI JUDO TURNUVASI İLÇEMİZDE BAŞLADI

 

03 Ağustos 2024
İLLERARASI ZAFER BAYRAMI JUDO TURNUVASI İLÇEMİZDE BAŞLADI

Türkiye Judo Federasyonu Konya İl Temsilciliği, Seydişehir Belediye Başkanlığı ve Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği İllerarası Zafer Bayramı Judo Turnuvası 32 ilimizin sporcularının katılıyla coşkuyla başladı. Açılış Seydişehir Kaymakamı Cevdet BAKKAL, Seydişehir Belediye Başkanı Hasan USTAOĞLU, Hemşehrimiz Hakkari Başsavcısı Harun ÜNLÜSOY, Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner BALCI, ilçemize judo sporunu kazandıran ve sevdiren Antrenör Hüsamettin ÇELİK hocamızın katılımları ile gerçekleşti. İlçe Spor Müdürü  Soner BALCI yaptığı açıklamalarda:  

İlçemizde Turnuva 03-04 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacak olup bu süreçte 600'ü aşkın sporcuyu ağırlayacaktır. İlçemizde spor yapılabilen alanları arttırmak, gençlerimizin spora teşvik edilmesini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı, ahlaklı ve nitelikli yetişebilmesi için el birliği ile ne yapılması gerekiyorsa yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Seydişehir Gençlik Spor olarak amacımız bütün spor dallarına ilçemizi en üst seviyeye taşımaktır. Bizden desteklerinde esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Cevdet BAKKAL Beye, Belediye Başkanımız Hasan USTAOĞLU Beye, Judo Konya İl Temsilciliğine, antrenörlerimize ve değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder turnuvaya katılan sporcularımıza başarılar dilerim, dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.