banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Seydişehirli Dağcılar Türkiye'nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı'na tırmandı

Seydişehir'de Doğa Yürüyüşü Grubu sporcuları, Ağrı Dağı zirvesine bir tırmanış gerçekleştirdi. Konya'nın Seydişehir ilçesinden bir dağcınında aralarında bulunduğu profesyonel sporcu zirvede Türk bayrağını dalgalandırdı. 

02 Ağustos 2024
Seydişehirli  Dağcılar Türkiye'nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı'na tırmandı

Seydişehirden Yaşamboyu Spor  ekibinden  doğasever  ve  bisikletçi  Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman  Kılınç  Esnafa Mustafa  Göncü , Avukat  Osman Kerpiç ,Murat Sakallı 3 günlük Ağrı dağı zirvesini sorunsuz tamamladılar.

Seydisehirhabere açıklamalarda   bulunan Osman  Kerpiç “Ağrı Dağı tırmanışımız 3 gün kapsamında gerçekleştirildi. Birinci gün Van`dan saat 09.00`a hareket ederek aynı gün içinde Doğubayazıt ara transferler olan 3 bin 200 rakımdaki kampına vardık. Geceyi burada geçirdikten sonra ikinci gün 4 bin 200 rakımdaki kampa vardık. Üçüncü gün ise 01.08.2024 tarihinde saat 00.40'da Mehmet Gengil rehberliğinde Süleyman Kılınç, Mustafa Göncü, Murat Sakallı ile başladığımız Ağrı Dağı 5137 M zirve Tırmanışımız saat 07.39'da  sorunsuz  bir şekilde  tamamlanmıştır.Dedi.

Seydisehirhaber  olarak  İlçemize  Sporu  doğayı sevdiren  Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman  Kılınç  Esnafa Mustafa  Göncü , Avukat  Osman Kerpiç ,Murat Sakallıyı  kutluyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.