banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MHP Seydişehir İlçe Başkanlığının düzenlediği aşure programına yoğun katılım oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığının Muharrem ayı münasebetiyle düzenlediği aşure programına yoğun katılım oldu. 

26 Temmuz 2024
MHP Seydişehir İlçe Başkanlığının düzenlediği aşure programına yoğun katılım oldu.

MHP Seydişehir İlçe Başkanlığının  çarşamba günü akşam saatlerinde Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirdiği aşure programına ilçe Kaymakamı  Cevdet Bakkal , ilçe protokolü, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 

Program  Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların okunması ile başladı. Akabinde MHP İlçe Başkanı  Kadir Kocabaş, yönetim kurulu ve belediye meclis üyelerinin  ikramı ile aşure dağıtımına başlandı. Geç saatlere kadar süren aşure dağıtımını tüm halk memnuniyetle ve çoşku ile karşıladı.

İlçe Başkanı Kadir Kocabaş: ‘’ Bundan  sonra inşallah geleneksel hale getireceğimiz aşure etkinliğine daha çoşkulu bir şekilde hazırlanıp milletimizin birlik beraberlik içinde olması için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için gayret göstereceğiz. Birlik beraberlikten uzaklaştığımız şu günlerde bu ve benzeri programların gönül bağını tekrar ve aynı çoşku ile birleştirmesi için Milliyetçi  Hareket  Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı olarak var gücümüzle çalışamaya devam edeceğiz. Bu vesile ile programımıza katılan ilçe protokolümüze , vatandaşlarımıza ,gönüldaşlarımıza ve dava arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. “ dedi .

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.