banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Muaythai Süper lig 1 ayak müsabakaları Seydişehirde 

Kuğlu Park Antik Tiyatroda gerçekleşen toplantıya Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal,Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu , Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay Seydişehir İlçe Gençlik spor Müdürü Soner Balcı sporcular katıldı. 

19 Temmuz 2024
Muaythai Süper lig 1 ayak müsabakaları Seydişehirde 

Musabakalar  20 Temmuz Cumartesi günü Spor Toto Muaythai Süper Ligi 1. Ayağı Milli İrade  Meydanında gerçekleştirilecek.  Türkiyenin Farklı illerinden 80’e yakın sporcunun katılacağı müsabakala saat 20.30’da başlayacak   halka  açık olacak olan müsabakalar Sports TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu   tanıtım toplantında yaptığı açıklamada gençlerimiz bizim için çok önemli , sporun olduğu yerde sevgi vardır ,kardeşlik vardır. Böyle bir organizasyon Seydişehir’de olduğu için çok mutluyuz. Seydişehir Belediye Sporunda 19 Muaythai sporcusu var. Çok başarılı bir şekilde bu sporu icra ediyorlar. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum dedi.


Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay”Bu organizasyonda bizlere desten veren Seydişehir Belediyesine teşekkür eder tüm sporcularımıza başarılar dilerim”dedi

Program sonunda Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve Kaymakam Cevdet Bakkal boks eldivenleri giyinerek hatıra fotoğrafı çekindiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.