banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ SEYDİŞEHİRE GELMİŞ AMA;SALGINLA İLĞİLİ AÇIKLAMA YAPMADAN GİTTİ !

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ SEYDİŞEHİRE GELMİŞ AMA; SEYDİŞEHİRDE YAŞANAN SALGINLA İLĞİLİ AÇIKLAMA YAPMADAN GİTTİ ! 

19 Temmuz 2024
İL SAĞLIK  MÜDÜRÜ SEYDİŞEHİRE GELMİŞ  AMA;SALGINLA İLĞİLİ  AÇIKLAMA  YAPMADAN  GİTTİ !

Seydişehir’de geçtiğimiz günlerde binlerce kişinin maruz kaldığı sağlık sorununun TBMM'nin genel kurulunun gündemine gelirken, soru önergesi verilirken konuyla alakalı olarak yetkililerden bir açıklama beklemeye devam ediliyor.
Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, dün Seydişehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulunmuş. 
Sayın Koç’un ziyaretinden ne basın mensuplarının haberi var; ne de Seydişehir’de yaşanan sağlık sorunu ile ilgili kamuoyuna yansıyan bir açıklama var.  
Seydişehir hastane yönetimi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları ile 2023-2024 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı. Başhekim Uzman Dr. Havva Turaç Cingöz’ün hastanemiz hakkındaki sunumunu gerçekleştirdiği toplantıya hekimler, birim sorumluları ve sağlık çalışanları da katıldı. Toplantı sonrasında Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları, hastane yöneticileri ile birlikte birimleri ziyaret etti. Ziyareti esnasında birim çalışanları ile sohbet edip tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından yapımı devam eden 75 yataklı Seydişehir Devlet Hastanesi ek hizmet binasının son durumu hakkında bilgi aldı.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.