banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

YKS Birincileri Kampüs’te

 

18 Temmuz 2024
YKS Birincileri Kampüs’te

2024 YKS sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre sayısalve sözel puan türlerinde Seydişehir birincileri Kampüs Okulları öğrencileri oldu.

Sayısal puan türünde Kampüs Fen Lisesi öğrencisi Ali Deniz ÇAĞLAYAN Seydişehir 1.si, Türkiye 3518.si oldu.

Ali Deniz ÇAĞLAYAN: 4 yılKampüs Fen Lisesinde okudum,  bu süreçte alanında uzman öğretmenlerden eğitim aldım. Başarımı 4 yıl boyunca sistemli bir şekilde çalışmaya borçluyum. Lise eğitim hayatım boyunca her zaman yanımda olan başta ailem olmak üzere Kampüs Okulları idare ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. İyi ki Kampüs’te okudum diyorum ve her zaman öğrencilere Kampüs Okullarında okumayı tavsiye ediyorum, dedi.

Sözel puan türünde Seydişehir 1.si, Türkiye 143.sü Kampüs Fen Lisesi öğrencisi Arda ULUDAĞ oldu.

Arda ULUDAĞ: 4 yıl Kampüs Ortaokulu ve 4 yıl Kampüs Fen Lisesinde eğitim aldım.Sekiz yıllık eğitimim boyunca ailem,öğretmenlerim ve okulum beni hiç yalnız bırakmadı. Bu başarımda emeği geçen annem babam ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorumdedi.

   Okul Müdürü H. Mehmet Gedik; Kampüs Okulları kurulduğunda ‘’ Seydişehir’in eğitimini inşa ediyoruz.’’ Anlayışıyla yola çıkmıştık. Önceki yıllarda olduğu gibi 2024’te de aynı başarıyı elde ettik. Başarılarımızı Seydişehir’imize armağan ediyoruz.4 yıldır öğrencilerimizle yoğun çalışmanın karşılığında aldığımız sonuçlar için hepsine teşekkür ediyoruz. Okulumuzda bu öğrencilerimiz 4 yıl burslu okumuş ve bu başarıya imza atmışlardır.

  LGS sonuçlarına göre öğrencilerimizi yüzdelik dilimlerine göre 4 yıl geçerli burs veriyoruz. Başarmak isteyenin adresi Kampüs Okullarıdır. Neden şimdi sıra sizde olmasın? , dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.