banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR YKS EA BİRİNCİSİ: YUNUS EMRE SARIKAMIŞ

 

17 Temmuz 2024
SEYDİŞEHİR YKS EA BİRİNCİSİ: YUNUS EMRE  SARIKAMIŞ

YKS 2024 EA Seydişehir Birincisi, Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje OkuluÖğrencisi Yunus Emre Sarıkamış Oldu

8-9 Haziranda gerçekleştirilen 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı 16 Temmuzda açıklandı. Eşit Ağırlık alanında Türkiye 967.si olan Yunus Emre Sarıkamış, Seydişehir birincisi oldu.

Çok Yönlü Gelişime Açık Bir Öğrencinin YKS Başarısı

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu müdürü Bayram Ali Çelik; “ Öncelikle öğrencimiz Yunus Emre Sarıkamış ve ailesini tebrik ediyoruz. Kurumsal olarak bize bu mutluluğu yaşattığı için onunla gurur duyuyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teker teker teşekkür ediyoruz. Yunus Emre, çok yönlü gelişime açık bir öğrenci. Kitap okuma yarışmalarına, satranç turnuvalarına, bilgi yarışmalarına, münazara yarışmalarına defalarca katılmış, okulumuzu başarı ile temsil etmiş bir evladımız. Satrançta hem ortaokul hem lise seviyesinde ilçe birincilikleri var. Münazara birincisi, TEKNOFEST finalisti takımlarda yer aldı. Milli ve manevi değerlerine yürekten bağlı, namaz ve ibadetler noktasında hassasbir kardeşimiz. Kendisine üniversite hayatında da  başarılar diliyoruz. Gelişime açık bu yapısı ile çok daha büyük başarılara imza atacağına gönülden inanıyoruz. “ dedi.

İmam Hatipli Olmak, Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesinde Okumak Bir Ayrıcalıktır.

YKS 2024 Seydişehir 1.si Eşit Ağırlık Türkiye 967.si olan Yunus Emre Sarıkamış; “ Başta annem, babam,  kardeşim ve öğretmenlerim olmak üzere bana inanan, benim için emek harcayan herkese çok teşekkür ederim,  Allah razı olsun. İmam hatipli olmak ve Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda okumak bir ayrıcalıktır. Ben bu ayrıcalığı yaşamanın getirmiş olduğu başarının mutluluğunu yaşıyorum. Biz öğrenciler ile her zaman çok ilgilenen, düzeyli ve eşit bir iletişim ile bize yol gösteren, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen okul idaresine ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

 

Seydişehir AİHL Yeniden Seydişehir Birincisi Çıkardı

Üniversite sınavlarında Seydişehir’in gelmiş geçmiş en iyi derecesini (Türkiye 57.liği) hala elinde bulunduran, defalarca ilçe birincileri çıkaran Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu yeniden Seydişehir birincisi çıkardı. Fen Lisesi programı uygulanan ve Fen Lisesi ders kitapları okutulan okul, dört yıldır sınavla öğrenci alıyor ve 9 ve 10. sınıflarda  24 kişilik, 10 ve 11. sınıflarda 12 kişilik şubelerde dersler işleniyor. Çoğunluğu uzman öğretmenlerden oluşan öğrencilerin gelişimi ve akademik başarısı için gece gündüz çalışan bir eğitim kadrosuna sahip.

 

Gelişen ve Geliştiren Okul Modeli Bu Yıl Türkiye Birincisi Seçilmişti

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda uygulaman eğitim, öğretim modeli bu yıl üniversiteler tarafından düzenlenen SOSYALFEST Akademik Gelişim Modeli alanında Türkiye birincisi olmuştu. Gelişen ve Geliştiren Okul Modeli, isimli bu modelde öğrencilerin akademik başarılarının ancak çok yönlü gelişim yöntemi ile arttırılabileceği görüşünden hareketle sürekli “Aktif Okul, Etkin Öğrenme”  etkinlik ve projeleri uygulanıyor. Okul öğretmen ve öğrencileri tarafından geliştirilen ve uygulanan bu model pek çok alanda meyvelerini veriyor. Okulda TEKNOFEST, TÜBİTAK, ERASMUS, Evliya Çelebi, Harezmi Matematik, Ali Kuşçu Matematik ve Astronomi, HEZARFENOĞULLARI İnsansız Hava Araçları, Cezeri Robotik Araçlar, Yeşil Yerkinlik ve Dijital Dönüşüm, STEAM Atölyesi, SAIHL Üniversiteye Hazırlık Akademisi gibi pek çok alanda projeler yapılıyor. Öğrenciler ayrıca son yıllarda ulasal yarışmalarda elde ettikleri başarılar ile Seydişehir’in tanıtımına da önemli katkı sağlıyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.