banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da sokak köpeğinden kaçan 28 küçükbaş hayvan telef oldu

Konya’da Sokak Köpeklerinden Kaçan Küçükbaş Hayvanlar Kara Yoluna Çıktı: 28 Hayvan Telef Oldu 

15 Temmuz 2024
Konya’da sokak köpeğinden kaçan  28 küçükbaş hayvan telef oldu

Konya’nın Karatay ilçesinde sabaha karşı meydana gelen olayda, sokak köpeklerinin ağıla girmesiyle korkan küçükbaş hayvanlar kara yoluna çıktı. Araçların çarptığı 28 hayvan telef oldu, birçok hayvan yaralandı.

Konya’nın merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde sabaha karşı meydana gelen olayda, Murat Taş’a ait ağıla sokak köpekleri girdi. Bu durum, ağıldaki küçükbaş hayvanların korkarak kaçmasına neden oldu.

Hayvanlar Kara Yoluna Çıktı, Araçlar Çarptı

Kaçan hayvanlar, Konya - Karapınar kara yoluna çıktı ve trafikte seyreden araçların çarpması sonucu 28 hayvan telef oldu, birçok hayvan da yaralandı.

Besici Murat Taş’ın Açıklamaları

Olay sonrası açıklama yapan besici Murat Taş, “Saat 5 sıralarında başıboş köpekler ağıla gelip otlayan hayvanlarımıza saldırmış. Kaçan hayvanlar da yola çıkınca arabalar çarpmış. 28 hayvanımız telef oldu. Çok sayıda hayvanımız da yaralı halde ağılda. 300 bin lira civarında zararımız var.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.