banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Alakasız Kurucusu Kim? Kime Ait?

 

15 Temmuz 2024
Alakasız Kurucusu Kim? Kime Ait?

Alakasız kurucusu kim sorusu son zamanlarda gündeme geliyor. Ortaya çıkardığı içeriklerle sık sık gündeme gelen ve ilgi konusu olan Alakasız.com, sürekli olarak birbirinden alakasız ilgi çekici içerikler üretiyor. Haliyle de insanlar bu içerikleri gördüğünde “Ne Alaka?” diyorlar. Asıl konsepti bu olan Alakasız’ın kime ait olduğu ve kimler tarafından kurulduğu da merakla araştırılıyor. Peki Alakasız kurucusu kim? Alakasiz.com kime ait? İşte tüm detaylar…

Gün içerisinde insanlar vakit geçirmek için sosyal medyayı oldukça sık kullanıyor. Bir çoğunluk ise çeşitli içerikler üreten diğer platformlarla ilgileniyor. Alakasız’da bu platformlardan birisidir. Sürekli olarak çeşitli birbiriyle ilgisi olmayan içerikler üreterek sizi ülkenin sıcak gündeminden uzaklaştırıyor ve farklı konular hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Hem de içerikler ilginizi çektiğinden dolayı nasıl vakit geçtiğini anlamıyorsunuz bile.

Alakasız Kurucusu Kim?

Sosyal içerik platformu olan Alakasız, Mustafa Eratalay ve İhsan Ellialtıoğlu tarafından ortak bir şekilde kurulmuştur. Deed Media’ya ait olan Alakasız sitesi, kurulduğundan bugüne aynı yönetim kadrosu ile çalışmaktadır. Alakasiz.com, bir Deed Media kuruluşudur. 9 Şubat 2024’te ilk adımları atılan Alakasız şu anda hala aktif olarak içerik üretmeye devam etmektedir. Popüler içerik platformlarından birisi olan Alakasız hakkında en çok merak edilen sorulardan birisi de sahibinin kim olduğuydu. Bu içeriğimizde de bu bilgilere detaylıca yer verdik. Alakasız platformunun kurucuları İhsan Ellialtıoğlu ve Mustafa Eratalay’dır.

Alakasız Hangi Şirkete Ait?

İlgi çekici, alakasız olayları eğlendirerek okuyucularına sunma mottosuyla yola çıkan Alakasiz.com, Deed Media şirketine aittir. 9 Şubat 2024 tarihinde Deed Media kurucuları İhsan Ellialtıoğlu ve Mustafa Eratalay tarafından sosyal medyada eksikliğini hissettikleri bir alanda, kullanıcıların boş vakitlerini eğlenceli geçirmesi için kurulmuş bir start-up projesidir. Deed Media şirketi, çalışanlarına ve kullanıcılarına çok önem veren bir firmadır. Şirketlerinde çalışanların motivasyonlarını ve enerjilerini yüksek tutmak için oluşturulmuş aktivite alanları bulunmaktadır. Firma, çalışanlarının motivasyon ve enerjisinin yüksek olmasına özen göstermektedir. Çünkü Alakasiz.com platformunda okuyucuların eğlenceli vakit geçirebilmesi için, çalışanların işini severek yapması gerekmektedir. Bu sebeple Deep Media, yılın en iyi çıkış yapan şirket ödülüne layık görülmüştür.

Alakasız Kime Ait?

Dünyanın her bölgesinden en ilgi çekici ve alakasız içerikleri bularak, bir nebze de olsa gündelik hayatın stresinden ve koşuşturmasından sizi uzaklaştırmayı amaçlayan Alakasız.com platformu Mustafa Eratalay ve İhsan Ellialtıoğlu’ya aittir. Alakasız platformu çıkışından çok kısa bir süre sonra milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başardı. Günümüzde hala Alakasiz.com aktif bir şekilde içerik üretmeye devam etmektedir. Her geçen gün kullanıcı sayısı artan Alakasız, günümüzde ise oldukça popüler bir platformdur. Alakasız.com sitesinde istediğiniz kategoride daha önce görmediğiniz içerikler bulunmaktadır. Alakasiz.com sitesine internet tarayıcınıza “Alakasız” yazarak ulaşabilirsiniz. Kısaca ilgi çekici içerik platformu Alakasız, İhsan Ellialtıoğlu ve Mustafa Eratalay’a aittir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.