banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

2024 KPSS soru ve cevap anahtarı

2024 KPSS soruları ve cevap anahtarı kitapçığı lisans sınava giren adayların gündeminde. Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri Oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı. 

14 Temmuz 2024
2024 KPSS soru ve cevap anahtarı

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) maratonu, bugün düzenlenen Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumu ile başladı.

Oturumların geride kalması ile şimdi de cevap anahtarları adayların gündeminde. Yayımlanacak cevap anahtarları ile doğru/yanlış sayılarını öğrenecek memur adayları, ÖSYM'den gelecek açıklamalara odaklandı.

2024-KPSS oturumlarının ilki Genel Yetenek-Genel Kültür testiyle saat 10.15'te başladı. Türkiye'nin 81 ili ve Lefkoşa'da 135 sınav merkezinde uygulanan oturumda adaylara çoktan seçmeli 120 soru için 130 dakika verildi.

Adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmadı. İlk oturuma 1 milyon 470 bin 487 aday başvuru yaptı.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Sınav sonuçları 23 Ağustos'ta açıklanacak.

2024 KPSS SORU VE CEVAP ANAHTARI AÇIKLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen KPSS lisans oturumunun soru ve cevap anahtarı erişime açıldı.

2024 KPSS SORU VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.