banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Trump'a saldırı hakkında "Amerikalı Aynasız" Erdal Kaya'dan olay yorum

 

14 Temmuz 2024
Trump'a saldırı hakkında "Amerikalı Aynasız" Erdal Kaya'dan olay yorum

"Amerikalı Aynasız" olarak tanınan eski FBI ajanı Erdal Kaya, Donald Trump'a yönelik düzenlenen suikast girişimi hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

İşte o sözler;

Atılan mermilerden bir tanesi Trump'ın sağ kulağından geçiyor. Bazı arkadaşlar 'Kurgu, bunu bilerek yaptılar' diyor. Arkadaşlar bu kadar da Naif olmayın mermi Donald Trump'ın sağ kulağından geçiyor. Sağ kulakla kafanın arasındaki mesafe birkaç milimetre değil mi küçücük kepçe isen farklı. 100-110 metreden birisinin atış yapması ki Donald Trump hareket halinde. 'Bilerek atayım da kulağından vurayım'. Ya Abi siz fantezi dünyasında yaşıyorsunuz. Bilgisi olmayan arkadaşlar bunu düşünür. Eğer benim söylediğim sözlerin bir ağırlığı varsa sizde, bu kesinlikle bir şey değil. Yani 'Bunu Trump yaptırdı' falan böyle bir şey yok arkadaşlar. İmkansız. Amerika Birleşik Devletleri mi yaptırdı yoksa bir tane eleman bir terörist örgütü mü yaptı, yoksa bir tane eleman kızdı içti gitti bilmiyoruz. O bilgi şu anda bizde yok Onun için ben bir spekülasyon yapmayacağım. Benim gördüğüm kadarıyla amatör bir şey. Ben ilk videoyu koyanlardan birisiydim. Bence amatör dedim. Ama tabii detayları bilmiyorum. Trump çok şanslı çıktı. Hiçbir şey yapmasa kafasından yiyecek mermiyi Trump. 

haber7

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.