banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Ekili Tarla Yangın: Sabotaj İhtimali Araştırılıyor

 

13 Temmuz 2024
Seydişehir'de Ekili Tarla Yangın: Sabotaj İhtimali Araştırılıyor

Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen yangın, büyük zarara yol açtı. Edinilen bilgilere göre, yangın Süleyman Yüksel'e ait olan arpa ve buğday tarlasında çıktı ve yaklaşık 10 dönümlük ekili alan kül oldu.

Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmazken, yetkililer sabotaj ihtimalini değerlendiriyor. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve yangının neden kaynaklandığını belirlemek için jandarma inceleme başlattı.

Yangın, bölgedeki tarım alanlarına ciddi zarar verirken, Seydişehir itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı. Olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.