banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CELAL BALCIDAN SEYDİŞEHİRLİ ÇİFTÇİYE DESTEK ÇAĞRISI

PANCAR EKICILERI KOOPERATIFI YÖNETİM KURULU ÜYESİ CELAL BALCIDAN SEYDİŞEHİRLİ ÇİFTÇİYE DESTEK ÇAĞRISI 

11 Temmuz 2024
CELAL  BALCIDAN SEYDİŞEHİRLİ  ÇİFTÇİYE  DESTEK ÇAĞRISI

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Seçimli Genel Kurulu 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü yapılacak.

Genel kurulda Konya Şeker başta olmak üzere, çiftçi kooperatifinin iştiraki olan onlarca dev kuruluşu ve doğallığın simgesi haline gelmiş olan Torku markasını önümüzdeki süreçte geleceğe taşıyacak olan başkan seçilecek.

 Geçtiğimiz  Seçim  Döneminde  Seydişehir Bölgesinden  Yönetim Kuruluna  seçilen Celal   Balcı   Hizmetlerinin devam etmesi için Seydişehirli çiftçiden destek İSTEDİ. Pancar Ekicileri Kooperatifi yönetim Kurulu Üyesi Celal Balcı "27.07.2024 Günü Yapılacak Olan Seçimli Mali Genel Kurulumuz,Kurumumuza ve çiftçimize Hayırlı Ve Uğurlu Olsun.
Başkan Ramazan Erkoyuncu ve İçinde Olduğum Yönetimimize Bir Dönem Daha Desteklerinizi Bekleriz.Görev Verildiği Taktirde Sizlere Hizmet Etmekten Onur Duyarız.
Saygılarımızla" 
dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.