banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Recep Konuk: Konya Pancar Ekiciler Kooperatifine Yeniden aday!

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Seçimli Genel Kurulu için adı geçen eski Başkan Recep Konuk, adaylığını resmen açıkladı. 

10 Temmuz 2024
Recep Konuk: Konya Pancar Ekiciler Kooperatifine  Yeniden aday!

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Seçimli Genel Kurulu 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü yapılacak.

Genel kurulda Konya Şeker başta olmak üzere, çiftçi kooperatifinin iştiraki olan onlarca dev kuruluşu ve doğallığın simgesi haline gelmiş olan Torku markasını önümüzdeki süreçte geleceğe taşıyacak olan başkan seçilecek.

RECEP KONUK YENİDEN ADAY

Konuk, adaylığını bugün resmen duyurdu. Recep Konuk şunları kaydetti:

“22 yıl onurla yürüttüğüm ve sağlığımda, kişilerden bağımsız hedeflerine ilerlemesine,
 Konya Çiftçisinin işini ve ekmeğini büyütmeye devam etmesine şahitlik etmeyi arzulayarak 2 yıl 9 ay önce ayrıldığım Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na 25 yıl önceki gibi tazelenmiş bir heyecan, ortaklarımızın kaybettiği zamanı telafi ettirecek azim ve  Konya çiftçisine yeni kazanç kapıları açacak projelerimle hazırlanmış olarak yeniden adayım. Ortaklarımıza hizmet etme gayesi ile göreve talip olan tüm adayları mesailerini kooperatifimize vakfetme konusundaki iradeleri nedeniyle kutlar, hepsine başarılar dilerim. Kooperatifimiz ile iştiraklerinin geleceğinin, gelecek vizyonunun ve hızla şekillenen geleceğin dünyasında ortaklarımızın işini ve aşını muhafaza edeceğimiz ve büyüteceğimiz proje ile işlerin konuşulacağı bir seçim süreci geçirmemiz temennisiyle Genel Kurulumuzun, Ortaklarımız, Kooperatifimiz,  Konya'mız, Tarım Sektörümüz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.