banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Vücut Kremi -El kremi

 

10 Temmuz 2024
Vücut Kremi -El kremi

Kişisel bakım ürünleri içinde en sık satan listesinin başında vücut kremleri gelmektedir. Vücut kremi sayesinde tenin ihtiyacı olan bakım sağlanmış olur. Bugün ülkemizde pek çok vücut kremi markası vardır. Artık kremler hoş kokulu ve farklı cilt tiplerine göre kategorilere ayrılmıştır. Vücudun ihtiyacına göre krem seçmek çok önemlidir. Onarı, besleyici veya yoğun bakım uygulayan krem çeşitleri oldukça dikkat çekicidir.

 

Vücut kremiPH dengesinin sağlanmasında etkilidir. Özellikle kuru ciltlerin nemlendirilmesinde ve bu nemin korunmasında önemli rol oynar. Pullu görüntüyü ortadan kaldırır. Vücut için kullanılan kremler hoş kokusu ile kişilerin enerjisini de tazeler. Bununla birlikte içeriğindeki zenginleştirilmiş ürünlerle cildin yumuşamasına ve canlanmasını sağlamaktadır.

 

Özellikle cilt sorunu olan hastalarda vücudun nemli kalması oldukça önemlidir. Sedef ve egzama olan hastalarda cilt tipine göre krem kullanılması çok önemlidir. Kremler kaşıntıların önlenmesinde önem taşımaktadır. Vücut kremleri cildin daha canlı ve taze görünmesini sağlar. Ayrıca içeriğindeki aromalarla hoş bir koku yayar.

 

El Kremleri Ne İşe Yarar?

El kremi günlük hayatta en sık kullanılan kişisel ürünlerdendir. Hemen herkesin kendine has bir kremi bulunur. İç ve dış etkenlere maruz kalan ellerin nemlenmesi ve bakımı oldukça önemlidir. Kışın rüzgâr ve soğuktan yazın ise güneş ışınlarından zarar gören ellerin mutlaka nemlendirilmesi gerekir. Krem kullanımı özellikle çatlak oluşumunu engeller.

 

Birçok insan el yıkama problemleri ile karşı karşıyadır. Bu sebeple eller cansız, yıpranmış ve bakımsız görünebilir. Ellerin bakımlı ve hoş görünmesi için el kremi sıklıkla yinelenmelidir. Birçok krem yirmi dört saat nemlendirici etkiye sahiptir. El kremlerinin çoğu E ve B vitamini ve zenginleştirilmiş yağlar ile desteklenmektedir. Özellikle onarıcı özellikte kremlerin seçilmesi yaz kış cildin korunmasında büyük rol oynamaktadır.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.