banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Elit Römork, römork ve çekme demiri ekipmanları üretimi

Elit Römork, römork ve çekme demiri ekipmanları üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Hem seri üretim hem de özel yapım seçenekler sunan ürün yelpazesi ile farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler sunmaktadır. 

10 Temmuz 2024
Elit Römork, römork ve çekme demiri ekipmanları üretimi

Elit Römork, römork ve çekme demiri ekipmanları üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Hem seri üretim hem de özel yapım seçenekler sunan ürün yelpazesi ile farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler sunmaktadır.

 

Temel Hizmetler:

  1. Seri Üretim Römorklar:

   - Özellikler: Galvanizli şasi, elektrostatik toz boyalı kapaklar, suya dayanıklı kontrplak taban, ithal torsiyon aksı ve LED stop lambaları.

   - Seçenekler: İhtiyacınıza göre branda ile veya brandsız kullanılabilir.

 

  1. Özel Üretim Römorklar:

   - Müşteri taleplerine özel olarak tasarlanmış, farklı kullanım ihtiyaçlarına yönelik esneklik ve özelleştirilebilirlik sağlayan römorklar.

 

  1. Çekme Demiri Ekipmanları:

   - Farklı marka ve model araçlar için uygun çekme demirleri, araç ve römork arasındaki bağlantıyı sağlayan temel ekipmanlar. Youtube ‘da montaj videolarımız ve oto römorkları hakkında sık sorulan sorulara verilen cevaplarımız https://www.youtube.com/@elitromork

 

 Misyon ve Vizyon:

- Misyon: Çekme demiri ve römork pazarının en güvenilir şirketi olmak.

- Vizyon: Müşterilere en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak.

 

 İletişim Bilgileri:

- Adres: Sümer, 40. Cadde D:No: 85, 20020 Merkezefendi/Denizli

- Telefon: +90 258 268 00 66

- E-posta: [email protected]

- Web Sitesi: [Elit Römork](https://elitromork.com)

 

Çalışma saatleri Pazartesi'den Cumartesi'ye 08:30 - 18:00 arası olup, Pazar günleri kapalıdır.

 

Daha detaylı bilgi için şirketin web sitesini ziyaret edebilirsiniz: [Elit Römork](https://elitromork.com)

 

Elit Römork, Denizli merkezli bir römork ve karavan ekipmanları satış noktasıdır. Firmayı Makina Mühendisi Ali Harun İMREK 2008 yılında kurmuştur. Elit Römork, araç proje alanında faaliyet göstermektedir ve zaman içinde gelen taleplere göre ürün yelpazesini genişletmiştir.

 

Elit Römork, römork imalatı ve çeki demiri uygulamaları yapmaktadır. Satış noktasında O1 Tip Onay Belgeli 125cm x 200cm brandali yük römorkları gibi çeşitli römork modelleri bulunmaktadır. Ayrıca jeneratör taşıma römorku gibi özel amaçlı römorklar da satışa sunulmaktadır.

 

Elit Römork, sahibinden.com üzerinden de ikinci el ve sıfır römork ilanları vermektedir. Böylece müşterilerin ihtiyaçlarına uygun römork modellerini uygun fiyatlarla bulabilmeleri sağlanmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.