banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE 4 KİŞİLİK BİSİKLETÇİ GRUP EN ZOR YOLLARDA SÜRÜŞ YAPIYOR

SEYDİŞEHİDE SON YILLARDA YAYGINLAŞAN BİSİKLET SPORU İLÇEDEKİ BİSİKLETSPORUNA İLĞİĞYİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. 

07 Temmuz 2024
SEYDİŞEHİRDE  4 KİŞİLİK  BİSİKLETÇİ  GRUP  EN ZOR  YOLLARDA  SÜRÜŞ  YAPIYOR

Seydişehirde  Dogasever  olarak tanınan  dört  kişilik  grup Sporun   her  türlüsünü yaparak Büyük  bir örneklik  teşkil ediyor.

Beden  Eğitim öğretmeni Süleyman Kılınç, Esnaf Mustafa  Göncü, Avukat Osman Kerpiç   ve Fahrettin Sağlam Şimdiye  Kadar Trenkinğ -Ulusal  Maraton koşuları , Serbest Dalış,  ve Bisikletsporu ile ilçede  yaşamboyuspor  ekibi olarak tanınıyor. 

Dört kişilik  grup Seydişehir En zor yollarında  bisikletsporu  yaparak hem doğada  olmanın tadını çıkarıyorlar hem spor yapıyorlar.

Sabah Erken saatlerinde  Seydişehirden Başlayıp Seydişehir- Süleymaniye yolunda 30.Km bulunan Çatal oluk  olarak  biline Çeşmeye  kadar sürüş   yaptılar.

Eğimi  yüksek , Zorluk Derecesi  büyük ve Seydişehir  bölgesinde  En bozuk kısım olan Madenli-Süleymaniye  yolunu kullanarak  bölgeye ulaşan  ekip Zor  yollarda  60 km sürüş   yaparak spor yapmanın  keyfini yaşadı .

Seydisehirhaber olarak  bugün Seydişehir Değirmenlik  yolunda  karşılaştıgımız  grup üyeleri  tebrik  ediyor,İlçemiz  adına  Yaşamboyu  sporda  büyük  bir öreneklik teşkil ettikleri için  kutluyoruz..

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.