banner174

banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE VELİLERDEN YOĞUN İLGİ

 

04 Temmuz 2024
SEYDİŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE VELİLERDEN YOĞUN İLGİ

Yakın zamanda açıklanan LGS sınav sonuçları sonrası, sınavla öğrenci almaya başlayan okula, ilçemiz ve dışından velilerden yoğun ilgi olduğu görülüyor.

Özellikle ETİ Alüminyum A.Ş. ile Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol sonrasında; Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin proje okulu olması, eğitim kalitesinin ve ahlaki iklimin, hızla yükselmesi öğrenci ve velilerimizin dikkatini çekiyor.

Okul ziyaretleri gerçekleştiren velilere, idare tarafından yenilenen mesleki eğitim içeriği, hakkında bilgilendirmeler yapılıyor.  En son teknolojiyle donatılmış atölyeler ile modern sosyal tesisler gezdirilerek okulun imkânlarını yerinde görüyorlar. Kız öğrencilerin de okula talepte bulunması dikkat çekiyor.

Okul müdürü Zafer Ülkebaş; Okula olan ilgiden memnun olduğunu belirtti. Adeta küllerinden yeniden doğarak, birçoğumuzun mezunu olmakla gurur duyduğumuz, okulumuzun eski günlerine geri döndüğünü görmekten mutluluk duyuyoruz. Meslek lisesi, memleket meselesi sözünün sadece sloganda kalmaması için, öğretmeninden idaresine, emek verildiğini ve karşılığının alınmaya başladığını söyledi.

Okulumuzda oluşan ahlaki iklim, sınavla öğrenci alınmaya başlanması, yenilenen atölyeler, modern sosyal tesisler, kız-erkek pansiyonlarının olması, başarılı öğrencilere verilen karşılıksız burs, öğrencilerin yenilenen eğitim içeriği ile mağduriyet yaşamadan üniversitelere gidilebilmesi, mezunların kolaylıkla yüksek maaşlarla iş bulabilmesi ve Eti Alüminyum A.Ş. istihdamına mezunlarımıza öncelik verilmesi gibi etkenler, velilerimiz ile öğrencilerimizde olumlu algı oluşmasını sağladı.

Öğrencisi ile okulumuza değer vererek, teveccühte bulunan ve okulumuza ziyaretler gerçekleştiren velilere, teşekkürlerini belirtti.

 

Okul Kontenjanı Sınırlıdır.

Elektrik- Elektronik Teknolojileri Alanı Tercih Kodu: 37453  ( LGS puanı ile )

Makine ve Tasarım Teknolojileri Alanı tercih Kodu: 86645( LGS puanı ile )

Okul Tercih Kodu: 84357  ( Bilişim, Kimya, Motor, Mobilya ve Metal bölümlerine öğrenci yerleşimi, diploma notlarına göre olacaktır.)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.