banner174

banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

GSB OKUL SPORLARI AÇILIŞI YAPILDI

 

03 Temmuz 2024
GSB OKUL SPORLARI AÇILIŞI YAPILDI

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla düzenlenen GSB  Spor Okullarının açılışı 03.07.2024 Çarşamba günü yapıldı. İlçe Spor Müdürü Soner BALCI yaptığı açıklamalarda : İlçemizdeki spor kapasitesini iyi biliyor, yeni yeteneklerin keşfedilmesi sağlamak ve ülke sporuna kazandırmak adına gereken her türlü adımı atıyoruz. 

Yaz Spor Okulları vesilesiyle geleceğimiz olan çocuklarımız yeteneklerini keşfederken aynı zamanda dayanışmayı, paylaşmayı ve birlikte mücadele etmeyi de öğrenecekler.

Bizden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Cevdet BAKKAL Beye, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim ALTAY Beye,  Seydişehir Belediye Başkanımız Hasan USTAOĞLU Beye ve Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Alper URAL Beye teşekkür ediyorum. Ailelerimize, sporcularımıza ve onlara emek verecek olan antrenörlerimize teşekkür ediyor sağlıklı, huzurlu ve spor dolu bir hayat diliyorum, dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.