banner174

banner165

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da biçerdöver yangını: Hasat sırasında kullanılamaz hale geldi

 

30 Haziran 2024
Konya'da biçerdöver yangını: Hasat sırasında kullanılamaz hale geldi

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde hasat yaparken yanmaya başlayan bir biçerdöver kullanılamaz hale geldi. Yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde hasat yapan biçerdöver yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olay, ilçeye bağlı Kandil Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. ve S.E.'ye ait tarlada hasat sırasında biçerdöver henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Ekili alanlara da sıçrayan yangına çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşın yardımıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında biçerdöver kullanılmaz hale gelirken 40 dekarlık ekili alanın yandığı öğrenildi. -

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.