banner174

banner165

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da iki kızını öldüren babanın yargılanmasına devam edildi

 

28 Haziran 2024
Konya'da iki kızını öldüren babanın yargılanmasına devam edildi

KONYA (AA) - Konya'nın Meram ilçesinde iki kızını bıçakla öldüren Suriye uyruklu babanın yargılanmasına devam edildi.

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesince görülen duruşmaya, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Yusuf E. ile taraf avukatları katıldı.

Yusuf E. tahliyesini istedi, taciz suçundan cezaevinde olan yabancı uyruklu damadının kızlarını fuhşa alıştırdığını iddia etti.

Mahkeme heyeti, sanığın akıl sağlığına ilişkin raporun beklenmesine ve tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

- Olay

Meram ilçesi Sahibata Mahallesi'nde Nevruz Sokak'ta yaşayan yabancı uyruklu Yusuf E, 24 Aralık'ta kızları Kevser El S. ile Merve E'yi öldürdüğünü belirterek, polise teslim olmuştu.

Öldürülen Kevser El S'nin evli ve 2 çocuk annesi olduğu, eşi Muhammed El S'nin "taciz" suçlamasıyla cezaevinde bulunduğu öğrenilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.