banner174

banner165

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir TMO hububat alımına başladı Hayırlı bereketli olsun

Seydişehir Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) hububat alımına başladı. 

27 Haziran 2024
Seydişehir TMO  hububat alımına başladı Hayırlı bereketli olsun

 

Yetiştirdikleri buğday ve arpaları biçtiren üreticiler, ürünlerini Bahçeli evler mahallesindeki kantar ve depolama sahasına getiriyor.

Randevu sistemine göre TMO yetkililerince alınan numuneler, analiz edilerek ürünlerin kalitesi belirleniyor ve tartılarak alım sahasına ürünlerini teslim ediyorlar.

2024 Buğday alım açılışına Ziraat Odası başkanı Ramazan Çınar ve Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu sivil toplum temsilcileri, çiftçiler yer aldı.

Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar, ‘’Hububat alımlarında çiftçilerimizin kalıcı bir yeri oldu. Bir eksiğimiz lisanslı depo kaldı. Çiftçilerimizin ihtiyacını karşılamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Yeter ki üretelim. Üreticilerimize bereketli bir hasat dilerim. " dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.