banner174

banner165

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KOSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN SEYDİŞEHİR SUYU İLGİLİ AÇIKLAMA

KOSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN SEYDİŞEHİR SUYU İLGİLİ AÇIKLAMASI 

26 Haziran 2024
KOSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN SEYDİŞEHİR SUYU İLGİLİ  AÇIKLAMA

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü olarak, su temini ve sağlıklı su konusundaki hassasiyetimizi sürdürerek, 31 ilçemizde hemşehrilerimize kaliteli hizmet sunuyoruz. 


Bu doğrultuda, Türkiye’nin en üst düzey akreditasyon kurumu olan TÜRKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) tarafından akredite edilip sürekli denetlenen laboratuvarımızda düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz su analizleri ile su kalitemizi titizlikle kontrol ediyoruz.


24 Haziran 2024 tarihinde Seydişehir’de bulunan 10 farklı noktadan alınan su numuneleri üzerinde akrediteli laboratuvarımızda kapsamlı analizler gerçekleştirilmiştir. Bu analizler, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik parametreleri kapsayan detaylı incelemeler içermektedir.


Yapılan analiz sonuçlarına göre, aldığımız numunelerde İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği’nce belirlenen parametrelere aykırı, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü olarak, su temini ve sağlıklı su konusunda gösterdiğimiz hassasiyet aynı titizlikle devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.