banner174

banner165

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Engin Girgin'den "Sokak Hayvanlarını Doyuran Geri Dönüşüm Kutusu proje" devam ediyor

Bir dönem Seydişehir'de esnaflık yapan daha sonra Antalya'nın Akseki ilçesine yerleşen İş adamı Engin Girgin'den "Sokak Hayvanlarını Doyuran Geri Dönüşüm Kutusu proje" devam ediyor 

25 Haziran 2024
Engin Girgin'den "Sokak Hayvanlarını Doyuran Geri Dönüşüm Kutusu proje" devam ediyor

Engin Girgin Seydişehirhabere  yaptıgı açıklamada "2014 yılında "Pugedon" projemizle  300'e  yakın belediye ve 37 ülkeye ihracat gerçekleştirdik. Türkiye'de birçok belediye ile iş birliği yaparak projemizi yürütmeye devam ediyoruz. Antalya Akseki Değirmenlik Mahallesi'nden ihracat gerçekleştiriyoruz. Ürettiğimiz makineler hem doğaya hem de sokak hayvanları için büyük önem taşıyor.

Pugedon makineleri, geri dönüşüm ve sosyal sorumluluğu bir araya getirerek, plastik atıkların geri dönüşümünü sağlarken sokak hayvanları için mama ve su temin etmektedir. Bu yenilikçi yaklaşım, çevre kirliliğiyle mücadele ederken sokakta yaşayan dostlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı oluyor.

Ayrıca, çevre ve sokak hayvanlarıyla ilgili okullarda seminerler veriyoruz. Projeye başladığımız günden bu yana,  çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.