banner174

banner165

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Meteoroloji duyurdu! Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredeceğini duyurdu. 

18 Haziran 2024
Meteoroloji duyurdu! Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde

MGM, bayram tatilinin 3. gününde yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredeceğini açıkladı.

 

ANKARA-İSTANBUL-İZMİR HAVA SICAKLIKLARI 

MGM verilerine göre, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Denizli, Burdur'un güneyi, Malatya'nın batısı ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredecek.

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığı 33, en düşük 17 derece; İstanbul'da en yüksek 31, en düşük 21 derece; İzmir'de en yüksek 38, en düşük 22 derece olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.