banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazanın detayları haberimizde. 

13 Haziran 2024
Konya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde akşam saatlerinde Kulu Konya Karayolu'nun 13. kilometresinde bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kulu'dan Konya istikametine seyir halinde olan Ö.C. yönetimindeki 42 M 2668 plakalı Fiat marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüj bariyerlerine çarptı.

Kazada İki Kişi Yaralandı

Kaza sonucunda otomobilin hurdaya dönmesiyle araç sürücüsü Ö.C. ve yolcu olarak bulunan B.T. yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

LPG Tankı Yerinden Koptu

Kaza sırasında otomobilin LPG tankı yerinden koparak yolun karşı şeridine şarampole fırladı. Kaza yapan aracın kaldırılması sırasında yol trafiğe kapatıldı.

Olayla İlgili Tahkikat Başlatıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.