banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da En sorunlu ilçe hangisi?

Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, basın mensuplarıyla buluştu. Karabulut, “Konya’da uyuşturucu sorununu gündemden düşürdük” dedi. 

12 Haziran 2024
Konya'da En sorunlu ilçe  hangisi?

Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, basın mensuplarıyla buluştu. Karabulut, “Konya’da uyuşturucu sorununu gündemden düşürdük” dedi.

Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Polisevi’nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“KONYA’DA UYUŞTURUCU SORUNUNU GÜNDEMDEN DÜŞÜRDÜK”

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında Konya’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Karabulut, “Narkotik konusunu Konya’nın gündeminden düşürdük. Uyuşturucuya ulaşmada zorluk yaşandığını söyleyebiliriz. Amacımız Konya’ya madde girmesin. 1700 kişiyi tutuklattık. 1 milyon 400 bin hap ele geçirdik” dedi.

Karabulut, "EDS ve PTS kameraları 7/24 çalışacak. Asla kapatılmayacak. Trafik denetimleri artacak. Kazaların önüne geçmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Karabulut, bir soru üzerine Konya’nın en sorunlu ilçesini açıkladı.

Ereğli ilçesinin bu anlamda öne çıktığını ifade eden Emniyet Müdürü Karabulut, “Ereğli’de bir organize suç çetesine yönelik bir faaliyet ve ciddi anlamda tutuklama oldu. Orayla ilgili farklı çalışmalarımız devam ediyor. Uyuşturucu noktasında bazı ilçelerimizde sıkıntı var. Onlara destek verdik. Bir ilçemizde Narkotik birimi kurduk. Başka bir ilçemizde de KOM birimi oluşturduk. İlçelerimizi de şehir merkezi kadar yakından takip ediyoruz. Ereğli ilçesinde Çevik Kuvvet birimi bile faaliyete ulaştı. Ereğli biraz düşünülebilir, ama diğer ilçelerimiz bizi fazla yormuyor.” dedi.

Kaynak: Haberdairesi.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.