banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da feci kaza 2 çocuğa otomobil çarptı 1 ölü 1 ağır yaralı

Konya'da bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan 2 çocuğa otomobil çarptı. Kazada bir çocuk hayatını kaybetti, diğer çocuk ise ağır yaralı. 

08 Haziran 2024
Konya'da  feci kaza  2 çocuğa otomobil çarptı  1 ölü 1 ağır yaralı

 

Konya'nın Selçuklu ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan 2 çocuğa otomobil çarptı. Çocuklardan biri hayatını kaybederken, diğer çocuk ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, 42 A.. 349 plakalı otomobilin Beyşehir Çevre Yolu Caddesi Başkent Hastanesi kavşağı civarında bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan 2 çocuğa çarpması sonucu meydana geldi.

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini yaptığı çocukları ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Yapılan ilk incelemelerde kimlikleri henüz belirlenmeyen çocuklardan birinin hayatını kaybettiği, diğer çocuğun ise ağır yaralı olduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler kazanın sebebini araştırırken, sürücü hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.